Van harte welkom bij VC Hands Up!

Namens het bestuur heet ik je van harte welkom! Misschien is Hands Up als vereniging geen onbekende voor je, maar wie weet ben je een nieuwe bezoeker, een potentieel lid dus laten we onszelf even netjes voorstellen!

Volleybalclub Hands Up is sinds 1972 een begrip in Berlicum en Middelrode en wordt steeds vaker dé thuisbasis voor leden van verder uit de regio. Bij Hands Up is iedereen meer dan welkom. We volleyballen op diverse niveau's, van derde klasse tot 2e divisie en van de laagste CMV niveau's tot een meisjes B team. Naast volleyballen is Hands Up een vereniging waar sfeer, gezelligheid en humor hoog in het vaandel staan. Er moet hard getraind worden, maar zeker ook hard gelachen worden. En dat doen we graag aan de bar, bij Geert en Hilda.

Net als iedere andere vereniging draait Hands Up ook op vrijwilligers, waar we als bestuur enorm trots op zijn. Trainers, scheidsrechters, lijnrechters, commissieleden en tussendoor vele klusjes... Daar draaien Hands Uppers hun handen niet voor om!

Het bestuur is vereerd deze club te mogen besturen. Bjinse Veenstra, Gerben Elissen, Sanne Pijnenburg, Lisanne Spiekermann en Geert van Lith vormen samen met ondergetekende het bestuur. We zijn vaak in de zaal, maar aarzel vooral niet om ons te mailen.

Heel graag tot snel!

Namens het bestuur,

Hanne van Aart
Voorzitter