Beste bezoeker,

Helaas functioneert een deel van onze website op dit moment niet naar behoren, en hebben wij het design van de website aan moeten passen om deze toch te laten werken. Wij proberen zo snel mogelijk de website weer naar de oude staat terug te krijgen. Excuses voor het ongemak.

Afgelopen zaterdag stond er voor de dames van Hands-Up/VVC-Vught een belangrijke wedstrijd op het programma. Tegenstander in sporthal de run was Volley2B. Voor de wedstrijd hadden beide teams een gelijk aantal punten, al had Volley2B een wedstrijd minder gespeeld. Belangrijk dus om zoveel mogelijk punten aan deze wedstrijd over te houden, zodat de aansluiting met de middenmoot behouden kon blijven. En bij de thuisploeg was iedereen, al hoewel nog niet allemaal 100% hersteld, inzetbaar.

In de 1e set gingen de dames dan ook furieus van start. En tot ongeveer de helft van de set lag het initiatief bij de dames van Hands-Up/VVC-Vught. Maar langzaam aan kwamen de gasten beter in hun spel. Met een snel spelletje, vooral op het midden, wisten ze het tij te keren en ging de set met 22-25 naar Volley2B.

Ook in set 2 was er weer de voorsprong voor de dames van Hands-Up/VVC-Vught. Vooral door het brengen van veel servicedruk wist men het spelletje van Volley2B aardig te ontregelen. Mede daardoor kwamen ze minder tot snelle aanvallen en ging ook hun foutenlast omhoog. Ook wisten onze aanvalsters wat vaker tot scoren te komen. Het resultaat was dat de set met 25-21 werd gewonnen en dus de 1-1 stand op het scorebord stond.

De gasten waren hierdoor echter verre van uit het veld geslagen. Door een goede servicedruk, power in de aanval en af en toe een slimmigheidje werd gestaag aan een voorsprong gewerkt. Hoewel de dames van Hands-Up/VVC-Vught op het einde van de set toch nog gevaarlijk dichtbij wisten te komen ging de set toch met 23-25 richting Bergschenhoek.

De 4e set was er eigenlijk te veel aan voor de dames van Hands-Up/VVC-Vught. Het feit dat niet iedereen 100% fit was begon zich te wreken. Daardoor lukte het Volley2B om hun surplus aan lengte, kracht en snelheid ten volle uit te buiten. En ondanks verwoede pogingen om er nog iets van te maken, was het met 18-25 duidelijk dat Volley2B deze keer een maatje te groot was.

Rest ons voor het kerstreces nog 1 wedstrijd. Volgende week in Vught. Dan is Voltena, de huidige nummer 3, de tegenstander. We gaan er van uit dat bij onze meiden iedereen dan weer een stukje fitter en sterker is. En misschien dat het dan mogelijk is om voor een verrassing te zorgen. Zodat we met een goed gevoel richting de kerst kunnen gaan.
Zaterdag stond de immer spannende derby van Hands Up tegen HLB Van Daal/ DS op het programma. Tijdens de promotie/degradatie-wedstrijden vorig jaar verschalkte Hands Up de buren uit Den Dungen. Dit jaar liggen de verhoudingen anders, HLB is koploper en Hands Up draait onderaan de middenmoot mee.

Van deze verschillen op ranglijst was tijdens de eerste set niks te merken. Hands Up had bij de stand van 12-10 een gaatje te pakken en wist deze voorsprong te behouden. Een aanvallend sterke Duco Fronik en Roel van Dreumel waren aan het net niet te stoppen en HLB had geen antwoord op deze aanvalsslagen. De set werd uiteindelijk ruim gewonnen met 25-19.

De tweede set begon ook met een voorsprong voor de thuisploeg, maar HLB kwam dichterbij en vanaf 14-14 was HLB sterker. De servicedruk aan de kant van Hands Up was weg en passend kwam HLB steeds beter in de wedstrijd. Dit zorgde voor frustratie aan de kant van Hands Up, waarbij Lucas Arens de boetepot spekte door een gele kaart wegens commentaar op de leiding. Deze kaart bracht niet voldoende vuur en de set ging verloren met 21-25.

Zoals een goede derby betaamd ging het ook in de derde set gelijk op, Hands Up had zelfs een 9-6 voorsprong maar wist deze snel te vergooien en met 10-13 achter te komen. Hands Up had blokkerend geen antwoord op die diagonaal en buitenaanvallers van HLB. Het gat richting HLB kon niet meer gedicht worden en 22-25 was het resultaat.

De vierde set zou de laatste kans zijn voor de mannen uit Berlicum, maar zo zag het er niet uit in het veld. Zonder vuur en geloof kwam HU in het begin van de set al meteen ruim achter en zag zichzelf achter de feiten aanlopen, met zelfs een stand van 13-19 als gevolg. Met de laatste inspanningen wist Patrick van Spijk nog bijna Hands Up naast HLB te serveren, waardoor HLB enigszins zenuwachtig werd. Maar helaas kwam deze laatste krachtinspanning te laat en ging de set met 22-25 naar HLB.

Een zuur verlies van 1-3 voor de Balkumse mannen, die de aansluiting met de middenmoot lijken te verliezen. HLB is door het setverlies geen koploper meer, Skunk heeft de koppositie overgenomen. Volgende week speelt Hands Up opnieuw thuis tegen Hajraa, die een plek onder Hands Up staat. Hands Up zal deze wedstrijd moeten winnen om uit de gevarenzone te komen en de aansluiting naar boven weer te vinden.
Afgelopen zaterdag mochten de dames van Hands-Up/VVC-Vught voor de afwisseling eens voor een uitwedstrijd in oostelijke richting i.p.v. het westen. De reis ging naar Beers, alwaar het team van VC Volt dames 1 de tegenstander was. Een team dat, net als onze dames, de laatste tijd wat personele problemen kende, maar voor deze wedstrijd toch over hun basis kon beschikken. Helaas was dat bij ons niet het geval. Lisanne was er wegens werkzaamheden niet bij en Hymke verkeert nog steeds in hogere sferen in Nepal. Gelukkig konden we deze keer rekenen op de ondersteuning van Amy (d2) en Emma (d3).

In de 1e set begonnen we ook deze wedstrijd weer in de 2-4 opstelling. Maar ook deze keer liepen we aanvallend achter de feiten aan. Bij 15-10 in het voordeel van Volt kwam Emma in de ploeg voor Dana. Dit leverde aanvallend zoveel meer, dat de achterstand langzaam werd ingelopen. Bij 18-18 kwam Dana weer terug in het veld om te serveren en hield daar pas bij 23-18 mee op. De verkregen voorsprong werd niet meer afgegeven en met 21-25 was de 1e set voor ons.

De volgende drie sets zou je kunnen zien als een kopie van elkaar. Bij Hands-Up/VVC-Vught was de passing redelijk op orde maar aanvallend was het toch VC Volt die in dit spelonderdeel de boventoon voerde. Vooral de snelle set-up naar de nummer 1 op de buitenkant waren voor onze dames iets te veel van het goede. De blokkering kon het een en ander niet meer belopen waardoor de aanvalster er lustig op los kon scoren. En ook het voordeel in lengte van de Beerse formatie leidde er toe dat in alle sets de Berlicumse/Vughtse dames er telkens niet in slaagde om de tegenstander bij te houden. Het gevolg hiervan was dat de sets met 25-18, 25-18 en 25-17 in het voordeel van VC Volt werden beslist. En daardoor dus een 3-1 overwinning voor de thuisploeg.

Hoewel het dus niet lukte om meer dan 1 punt mee naar huis te nemen, gaf deze wedstrijd toch veel positieve zaken te zien. Het getoonde spel liet een opgaande lijn ten opzichte van de voorgaande weken zien. De speelsters die aan het terugkomen zijn van ziektes c.q. blessures komen steeds dichter bij hun gebruikelijke niveau. En dat is wel prettig met de wedstrijd tegen Volley2B in het vooruitzicht. In deze wedstrijd, die komende zaterdag op het programma staat, zijn er volop kansen om eens een keer meer dan 1 punt binnen te halen. En een degelijke overwinning kan er zelfs toe leiden dat er enige afstand kan worden genomen van de onderste plaatsen. Was het zal brengen zullen we zaterdag vanaf 16.00 uur in de sporthal de Run in Berlicum kunnen zien.
En weer was afgelopen zaterdag Rotterdam het reisdoel voor de dames van hands-Up/VVC-Vught. Dit maal was Volley Zuid de tegenstander. En zoals zo vaak dit seizoen waren we ook nu weer niet compleet. Deze keer was het Lisanne die er helaas niet bij kon zijn. En dus werd er weer een beroep op het 2e team gedaan en was het Marloes die ons mocht bijstaan. Gelukkig was Sofie weer zo ver hersteld dat ze kon spelen. Het mag duidelijk zijn dat ze nog het nodige spelritme miste, maar omdat er geen andere optie was moest ze wel.

De 1e set begonnen we met een verrassende 2-4 opstelling. Dit had echter een zodanige aderlating in de aanval tot gevolg, dat halverwege de set Fenne plaats moest maken van Marloes. Maar helaas was dit nog niet voldoende om een vuist te kunnen maken tegen het fysieke overwicht van Volley Zuid. Ze wisten dan ook de set met 25-16 binnen te halen.

Over de 2e set kunnen we kort zijn. Bij Hands-Up/VVC-Vught lukte er werkelijk niets. Met als gevolg dat Volley Zuid met 25-8 de set, die voor hen als een training moet zijn geweest, won.

Na dit debacle waren de dames van Hands-Up/VVC-Vught echter niet van plan om het hier dan maar bij te laten. Fenne kwam in het veld voor Dana en Kimberley en Diede wisselden van positie. En samen met een opgefriste instelling begon het zowaar te draaien aan Brabantse kant. Alle frustratie van de 2e set bracht het goede in de meiden boven. Dit resulteerde o.a. in enkele minuten oponthoud toen Kimberley de spelverdeelster van Volley Zuid, met een snoeiharde aanval, knock-out wist te slaan. En tot 19-19 wisten we het Volley Zuid aardig lastig te maken. Maar met een time-out wist de coach van Volley Zuid zijn team weer in het gareel te krijgen en zette ze ook de 3e set, met 25-19, in winst om.

Ook in de 4e set gingen de meiden van Hands-Up/VVC-Vught er weer eens goed voor staan. Vanaf het begin gingen ze vol in de aanval. Volley Zuid was blijkbaar al met hun gedachten bij de overwinningsborrel, want ze slaagden er niet in om een vuist te maken tegen onze ontketende dames. Verdedigend kwam er geen bal meer op de grond. En wat de Rotterdamse coach ook probeerde, dit maal kreeg hij zijn team niet meer op de rit. En na een snoeiharde serviceserie van Marloes was de set met 25-18 een prooi voor Hands-Up/VVC-Vught.

En weer geeft het getoonde spel van de 4e set de burger moed voor de volgende wedstrijd. We gaan dan voor de verandering eens naar het oosten i.p.v. het westen. In Beers wacht dan VC Volt. Je zou dit een Oost-Brabantse derby kunnen noemen. En derby’s blijken meer dan eens beladen wedstrijden te zijn. Of dat dit maal ook het geval is kunt u zien vanaf 18.00 uur in sporthal Kloosterhof.
Afgelopen zaterdag was Sporthal de Run in Berlicum weer eens het toneel voor een thuiswedstrijd van de dames van Hands-Up/VVC-Vught. Een wedstrijd die van groot belang was om het puntentotaal wat op te vijzelen. De tegenstander was het team van BOK uit het Zeeuwse Kapelle, de hekkensluiter van het moment. Een team dat, net als het thuisteam, de nodige personele problemen kent. Zo is de selectie stevig uitgedund door de zwangerschap van maar liefst drie ervaren krachten. En ook de spelverdeelster oogde niet bepaald fit. Bij het team van Hands-Up/VVC-Vught was alleen Sofie nog niet inzetbaar. Daarom was Stefanie van dames 2 weer op de middenpositie te bewonderen. En voor alle zekerheid stond ook Marloes langs de lijn.

In de 1e set lieten de dames van Hands-Up/VVC-Vught vanaf het begin zien wat de intentie van de middag was. Sinterklaas mocht dan in het land zijn, in Berlicum was men niet van plan om ook maar iets cadeau te doen. Alleen al de hoge servicedruk was voldoende om de tegenstander in grote problemen te brengen. In no-time stond er dan ook een 25-12 score op het bord.

In de 2e set waren de dames van de thuisploeg echter in het begin van de set even de scherpte kwijt. Mogelijk mede door het gemak waarmee de 1e set werd gewonnen verslapte de aandacht iets. De Zeeuwse dames wisten vooral met hun blokkering menig punt te scoren. Na 2/3 van de set was er dan ook een 17-12 voorsprong voor de gasten te bewonderen. Gelukkig waren de dames van Hands-UP/VVC-Vught op tijd bij de les en werd ook de 2e set, met 25-21, in winst omgezet.

Gesterkt door hun optreden in het begin van de 2e set, gingen de dames van BOK er ook in de 3e set vol tegenaan. Ook nu kwamen ze op voorsprong. Een voorsprong die nu echter niet meer werd afgegeven. En zo speelde Hands-UP/VVC-Vught toch nog een beetje voor Sinterklaas en ging de set met 23-25 naar de tegenstander.

In de 4e set was het weer volop Hands-UP/VVC-Vught dat de klok sloeg. De servicedruk haalde weer het niveau van set 1. En net als in de 1e set bleek dit voldoende om te tegenstander compleet van het veld te spelen. Het leek er zelfs lang op dat de bezoekers de 10 punten niet zouden halen. Dat lukte ze op de valreep nog net wel, maar dat was dan ook hun laatste wapenfeit. Met 25-11 ging de set en daarmee de wedstrijd naar de thuisploeg.

Een welkome overwinning daarom. Het een en ander heeft tevens tot gevolg dat in de stand Hands-Up/VVC-Vught is terug te vinden op de 9e plaats. Het gat met nummer 8 bedraagt 4 punten. Volgende week, uit bij Volley Zuid, ligt er dus de schone, maar moeilijke taak, om te gaan proberen dit gat iets te gaan verkleinen.
In een succesvol thuisweekend mocht Hands Up Heren 1 als toetje aantreden tegen VC Landgraaf. Landgraaf, nummer drie in de tweede divisie, is een tegenstander die de Berlicumse mannen goed ligt. Dat bleek vandaag ook weer.

Een sterk serverend Hands Up kwam op voorsprong in de eerste set, geholpen door een aantal blocks van aanvoerder Roel van Dreumel. Hands Up gaf deze voorsprong ook weer snel weg en keek zelfs tegen een 9-13 achterstand aan. Door sterk serverend werk van Lucas Arens en Gerben Elissen werd deze achterstand snel omgebogen tot een voor sprong van 22-16. Hier kon zelfs de sterke diagonaal van Landgraaf geen verandering in brengen en de set werd met 25-17 binnengehaald.

In de tweede set werd dit sterke beeld doorgezet. Hands Up kwam nooit op een achterstand en wist steeds uit te lopen, mede door de harde klappen van Duco Fronik die op tijd uit zijn winterslaap ontwaakt is. Gerben Elissen werd in deze set tweemaal ingewisseld voor de service en serveerde respectievelijk een serie van drie en vier punten voor de thuisploeg. Op het einde zette Landgraaf nog een sprintje in, maar dit sprintje kwam te laat en de set werd met 25-20 gewonnen door Hands Up.

In de altijd lastige derde set begreep Landgraaf dat het nu of nooit was en gingen maximaal voor de setwinst. Tot aan de 10 punten ging de stand gelijk op, maar daarboven wist Landgraaf het gehoopte gaatje te slaan tot een 11-16 voorsprong. Een dubbele wissel aan de kant van Hands Up werd uitgevoerd en dat zorgde voor meer aanvalskracht aan het net, wat uitmondde in een verkleining van de voorsprong van Landgraaf. Bij 20-22 werden de invallers uitgewisseld en ontstond er opnieuw een aanvalssituatie met drie aanvallers aan het net. Coach Gerard Koeman wisselde ook Pim van den Heuvel het veld in en die zorgde met een goede sprongfloat en verdedigend ballen dat Hands Up langszij kwam. Het geloof bij Hands Up was terug, het geloof bij Landgraaf leek gebroken. Heel Sporthal de Run wist dat Hands Up deze set binnen zou gaan slepen en zo geschiedde. 26-24, loon na hard werken.

De vierde en laatste set moest een bekroning op het harde werken worden. VC Landgraaf wilde Hands Up niet met de bonuspunten de kantine in laten gaan en gaf zich niet gewonnen. Een gelijkopgaande strijd tot aan 19-19 was het gevolg. Wat daarna gebeurde is niet met woorden te beschrijven, toch een poging. Een wegduikende spelverdeler om een bal ‘uit’ te laten gaan, een middenaanvaller die via het hoofd weet te scoren én als klap op de vuurpijl Thomas van der Maas die, niet eens op zijn eigen positie, de diagonaal met een éénmansblock wist af te stoppen. Allemaal unieke situaties die voor een zinderende slotfase zorgde waarbij Hands Up de volle buit wist te pakken. De setwinst met 28-26 maakte de 4-0 overwinning compleet, een ware teamprestatie.

Trots op deze overwinning hopen de mannen dit goede gevoel door te zetten in de zware uitwedstrijd in Rotterdam op zaterdag 24 november.
Afgelopen zaterdag stond er voor de dames van Hands-Up/VVC-Vught weer een uitwedstrijd in de regio Rotterdam op het programma. Dit keer ging de reis naar Ouderkerk aan den IJssel, waar mocht worden aangetreden tegen Voleco. De overvolle ziekenboeg was gelukkig een stuk leger dan de voorgaande wedstrijd. Zo was Sanne, na een aantal weken op de bank te hebben gezeten, weer in het liberoshirt te bewonderen. Alleen Sofie was nog niet inzetbaar. De rest was (weer) fit of in ieder geval zo ver hersteld dat ze inzetbaar waren. Van dames 2 was Lieke Hanegraaf dit maal aan de beurt om ons te versterken, wat als gevolg had dat Kimberley noodgedwongen de middenpositie weer bezette.

In de voorbereiding waren we Voleco als eens tegen gekomen. Die wedstrijd ging vrij gelijk op en ook in de stand was het verschil niet al te groot. Voor beide teams was het dus van belang om zo veel mogelijk punten te halen, om de aansluiting met de middenmoot te behouden.

In de 1e set hadden de dames van Hands-Up/VVC-Vught echter het vizier niet op scherp staan. Mogelijk was men nog niet gewend aan weer een nieuwe samenstelling. In ieder geval was het niet goed genoeg om de vuist te kunnen maken tegen Voleco. Met 25-15 ging de winst naar de thuisploeg. In de 2e set liep het wel iets beter, maar was het nog niet voldoende om de tegenstander echt in de problemen te brengen. Met 25-20 wisten zij ook deze set binnen te slepen.

In de derde set voerde Yvonne wat wisselingen door in de opstelling. Dana verving Fenne en Diede ruilde met Lisanne van positie. Of het hieraan lag of aan de verhoogde gretigheid waarmee gespeeld werd, het liep in ieder geval een stuk beter dan in set 1 en 2. Tegen het einde van de set stond er zelfs een kleine voorsprong op het bord. Helaas duurde de set net iets te lang en wist Voleco deze nog net met 26-24 binnen te slepen.

Het begin van de 4e set gaf hetzelfde beeld als de 3e. Mede door een sterke servicebeurt van Ruby, wisten de dames van Hands-Up/VVC-Vught wederom een voorsprong op te bouwen. En deze keer wisten ze die wel vast te houden en beslisten ze de set met 22-25 in hun voordeel.

Helaas kon er na deze wedstrijd maar 1 punt aan het totaal worden toegevoegd. Maar waren er vooral in de 3e en 4e set genoeg positieve ontwikkelingen te zien om vol vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet te zien. Deze is komende zaterdag om 16.00 uur in sporthal de Run in Berlicum. De tegenstander is dan Bok uit Kapelle, de huidige hekkensluiter. De mogelijkheid om dan meer dan 1 punt over te houden aan de wedstrijd is dan zeker aanwezig.
Met een complete selectie mocht Heren 1 van Hands-Up afreizen naar Arnhem om daar tegen nieuwkomer Aetos te spelen. Een wedstrijd die vooraf veel kans gaf op een overwinning, helaas bleek het tegendeel waar.

Door een slordige start kwam Hands-Up meteen op achterstand in set nummer 1. Passend begon Heren 1 niet sterk en kon alleen diagonaal Roel van Dreumel nog de nodige punten maken. Het middenblok van Aetos was dusdanig lang dat de beide middens van Hands-Up geen doorgang wisten te vinden. Daarnaast was Hands-Up serverend zwak. Toch wisten zij langzaam dichterbij te komen tegen deze matige tegenstander. Dit kon niet voorkomen dat de eerste verloren ging met 25-22,vooral door de hoge foutenlast van Hands-Up.

De tweede set liep passend beter, waardoor de set meer gelijkopgaand was. Bij ‘the big points’ leek Aetos een gat te slaan maar door een sterke serviceserie en goede verdeling kwam Hands-Up langszij en zelfs op voorsprong. Een aantal setpoints gingen verloren maar bij 24-25 was het dan eindelijk raak door een bijzonder laatste punt. 1-1 in sets!

Met een goed gevoel ging Hands-Up de altijd belangrijke derde set in en het was een gelijke strijd, Tot 17-17 was het een nek-aan-nek-race maar Hands-Up maakte wederom teveel eigen fouten en kon niet voorkomen dat de set met 25-20 naar de thuisploeg ging.

Het moest en zou gebeuren in de vierde set, maar dit was niet terug te zien in het spel van Hands-Up. Door een tekort aan energie en een teveel aan slordigheden, voelden alle aanwezigen dat de vierde set naar de thuisploeg zou gaan. Dit gebeurde ook met 25-17.

Door deze verliespartij bevindt Hands-Up zich op de negende plek in de tweede divisie. Op zaterdag 17 november speelt Hands-Up een thuiswedstrijd tegen VC Landgraaf. Wij zijn u graag om 18.00 uur in Sporthal de Run in Berlicum.
Na een pauze van twee weken mochten de dames van Hands-Up/VVC-Vught weer eens aan de bak. Twee weken waarin we toch stiekem gehoopt hadden dat de ziekenboeg langzaam zou leeg stromen. Helaas, niets was minder waar. Sanne en Sofie waren nog steeds niet inzetbaar. En ook Dana meldde zich ziek af voor de wedstrijd. Daarbij kwam ook nog het vertrek van Hymke. Zij is voor een aantal weken op een stage in het buitenland. En hoewel Kimberley weer hersteld is, was van haar niet te verwachten dat ze op 100% van haar kunnen zou kunnen spelen. Om er toch voor te zorgen dat er genoeg speelsters waren om überhaupt aan de wedstrijd te mogen beginnen, was Marloes bereid gevonden om de gelederen te komen versterken. En Stefanie en Lisa van dames 2 spoedden zich na hun eigen wedstrijd, in Berlicum, naar Vught om de opengevallen gaten op te vullen. Met hangen en wurgen dus 8 speelsters voor de wedstrijd tegen de koploper, ODI uit Oost-, West- en Middelbeers.

En dat ODI niets voor niets de ranglijst aanvoert, lieten ze vanaf het begin zien. Als een goed geoliede machine werd vanaf het begin van set 1 serverend en aanvallend zoveel druk gezet op de onze dames, dat die meteen tegen een ruime achterstand aankeken. Een achterstand die er voor zorgde dat de 1e set met 12-25 naar ODI. De 2e set leek veel op de 1e, met dat verschil dat Hands-Up/VVC-Vught iets meer tegenstand wist te bieden. Met een 17-25 verlies als gevolg.

De 3e set begon met wat omzettingen aan de kant van Hands-Up/VVC-Vught. Die zorgden ervoor dat men de eerste helft van de set redelijk gelijk opging met ODI. Totdat ODI in één servicebeurt een gat wist te slaan dat groot genoeg was om de 3e set met 14-25 binnen te slepen.

En toen kwam de 4e set. De altijd moeilijke set voor het team dat al met 3-0 voor staat. En dat was dit keer ook voor de dames van ODI het geval. De dames van Hands-UP/VVC-Vught gingen er vanaf het begin met een ware “de dood of de gladiolen” mentaliteit tegenaan. ODI was geen schim meer van zichzelf en had geen antwoord op het spel van de tegenstander. Voordat ze het wisten keken ze tegen een achterstand van 10 punten aan. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en met 25-14 bleef dit punt in Vught. Blijdschap bij de dames van Hands-Up/VVC-Vught dat ze toch nog tot dit resultaat wisten te komen. En hoopvol richting de volgende wedstrijd. We gaan dan, met mogelijk een iets minder volle ziekenboeg, naar Ouderkerk aan de IJssel om tegen Voleco te proberen het puntentotaal in de dubbel cijfers te krijgen.