2015 10 26 mikasaZoals jullie ongetwijfeld al weten zijn onze 'buren' van Particolare/DS doorgedrongen tot de Topdivisie met hun 1e herenteam. Een stevige pot volleybal kijken op het één na hoogste niveau van Nederland is dit seizoen dus gewoon om de hoek mogelijk!

Op zaterdag 31 oktober, om 20.00u speelt Particolare/DS H1 hun thuiswedstrijd tegen DIO/Bedum H1 uit het verre Groningse Land.

Particolare/DS probeert van elke wedstrijd een feestje te maken, en probeert zoveel mogelijk volleyballiefhebbers op de tribunes van De Misse te krijgen. Entree van de wedstrijd is daarom ook gratis.

Heb je dus zin om een mooie pot volleybal te zien, wees dan welkom in Sporthal De Misse.

Reacties (1)

  • Gerard Verheij

    Particolare/DS Heren 1 speelt tegen DIO/Bedum, dat ligt ten noorden van Groningen! We maken er zeker een feestje van, we hebben weer veel nieuwe trucs opgepikt tijdens het EK Dames en met de Topdivisie-wedstrijden elders afgelopen weken. Heren 1 staat nu zesde in de TopDivisie, DIO/Bedum tweede... Wil je meer weten over de TopDivisie, schrijf je dan in voor de fraaie nieuwsbrief: https://www.facebook.com/pages/Particolare-ds/585781278203210?sk=app_100265896690345

    Tot zaterdag, Gerard Verheij

    0 Like Short URL:
Jouw reactie

Laatste reacties

Crystal
http://www.na-kosci.pl/jakie-leki-na-bol-kregoslupa-wybrac.html