Als V.C Hands-Up zijn wij voor een groot deel afhankelijk van sponsoring. Mede daardoor hoeven wij niet ieder jaar de contributie te verhogen. Een van onze sponsors is Rabobank Hart van de Meierij. Zij werken sinds vorig jaar met een actieve sponsormethode waarbij de leden van de bank de bijdrage kunnen bepalen door stemmen uit te brengen.

Wat kunnen jullie voor de club  doen?

Vorig jaar hebben wij enorm veel stemmen van jullie mogen ontvangen, dit heeft ons vorig jaar € 400,00 opgeleverd. Mede daardoor hebben wij nieuwe ballen(karren) kunnen kopen!

Het is nog niet zover dat er voor dit jaar gestemd kan worden, maar het stemmen mag alleen als je als particulier vóóraf lid bent van de bank. Lid kun je (kosteloos) worden als je klant bent bij Rabobank Hart van de Meierij en minimaal één dienst afneemt. Om mee te doen met de stemming heb je nog een paar weken de tijd om lid te worden. Zijn er meer mensen in de omgeving klant bij deze bank maar nog geen lid? Vraag ze om lid te worden en bij de stemronde zoveel mogelijk op ons te stemmen. Doe dit vóór 1 november.

Waar kan ik wat vinden?

Onder mijn gegevens in Internetbankieren is zichtbaar of je al lid bent van de bank. Om aan te melden als lid bij Rabobank Hart van de Meierij ga je naar: https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_worden_van_de_rabobank_formulier. Natuurlijk kan dit ook altijd door zelf op de site van Rabobank Hart van de Meierij door te klikken naar het lidmaatschap. Daar vind je ook meer informatie wat het lidmaatschap nog meer te bieden heeft.

Dit jaar wordt weer € 100.000,- beschikbaar gesteld en verdeeld onder de clubs waarop gestemd is. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag. Daar kunnen weer mooie dingen mee gedaan worden, waar alle leden van Hands Up van kunnen profiteren. Kijk maar naar de ballen(karren) en tassen die dit jaar nieuw zijn.

Jullie helpen ons toch ook??

Alvast bedankt voor jullie hulp en steun door een start te maken met het lidmaatschap.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie V.C Hands-Up