31-10-2015
TFC H1 - Hands Up H2
set 1 25 - 19 4 - 0
set 2 25 - 15
set 3 25 - 22
set 4 28 - 26

Na 4 gewonnen wedstrijden en daarmee een voorlopige 1e plaats mochten we zaterdag 31 oktober naar Odiliapeel om daar een wedstrijd te spelen tegen TFC die op de 2e plaats stonden. Vooraf nog een analyse gehad van Lourens over de voorgaande wedstrijd van TFC waarin stond dat we de servicedruk moest leggen op de passer lopers en ook aanvallend met de aanval over het midden. Met dat in onze gedachten vertrokken vanuit Berlicum, waar heren 3 net terug kwam van Odiliapeel. We gingen met de complete selectie.

Na de warming up begonnen we aan de wedstrijd. De pass lag goed voor onze spelverdeling, de aanval viel wat tegen, het wilde maar niet lukken. Er zat niet genoeg snelheid in en de krachtige ballen bleven uit en het blok zat ook niet goed.

De eerste 2 sets liepen we eigenlijk veel achter de feiten aan. Daardoor verloren we de eerste set ook met 25 – 19. Op naar de 2e set maar daar ging het zeker niet beter en dus verloren we ook deze set met 25 – 15.

Dan de 3e set, het begin ging al wat beter, we kwamen zelfs op voorsprong maar TFC kwam ons toch weer voorbij. Het ging redelijk gelijk op maar helaas toch weer een set verloren, deze met 25 – 22.

Dan nog een laatste set, hopend dat we toch nog een puntje mee konden nemen naar Berlicum. Deze set ging eigenlijk best lekker maar de overtuiging bleef weg. De set ging mooi gelijk op en we zouden een paar keer de winst naar ons toe kunnen trekken omdat we op matchpoint stonden maar iedere keer haalde TFC ons weer bij en moesten we toch alle punten uit handen geven want ook deze set hebben ze weten te winnen met 28 – 26.

Na deze wedstrijd met 4 – 0 te hebben verloren hebben we de koppositie uit handen gegeven en staat TFC dus op de voorlopige 1e plaats en wij op de 2e plaats. Deze week weer goed trainen en dan zaterdag vol aan de bak tegen Shock ’82 om 19.45 uur in de Run in Berlicum.