14-11-2015
VC Weert H1 - Hands Up H1
set 1 17 - 25 0 - 4
set 2 18 - 25
set 3 15 - 25
set 4 15 - 25

Zaterdag stond om half drie de wedstrijd tegen Weert op het programma. Voorafgaand aan deze wedstrijd hadden de mannen maar een gespreksonderwerp, namelijk de verschrikkelijke aanslagen in Parijs. Bij ‘t Vosje, in de auto en in de kantine van de sporthal werden de terreurdaden besproken. Uiteraard werd er geschokt gereageerd op de gebeurtenissen, mede omdat het nu toch wel erg dichtbij komt. Maar The show must go on.

De heenweg verliep erg rommelig, de A2 was namelijk afgesloten in de richting van Weert. Uiteindelijk kwamen de heren allemaal via verschillende wegen aan. Sommigen van ons hebben toeristische trekpleisters als het dorpje Heeze bezocht, spelers hadden bijna een botsing en weer anderen kozen wel de snelste weg. Blijkbaar wilde iedereen graag spelen want iedereen was toch ruim op tijd aanwezig. Ook Roel was er na een nachtdienst, en dus maar een paar uur slaap, netjes op tijd. De enige afwezige was Edwin, hij zat nog steeds aan de andere kant van de wereld, gelukkig is hij de aankomende wedstrijd er weer bij.

De eerste drie sets verliepen allemaal volgens hetzelfde patroon. Hands-up speelde in het begin van de sets niet erg geconcentreerd waardoor Weert bij kon blijven. Halverwege de sets gaven de mannen uit Berlicum gas, de tegenstander kon het tempo niet meer volgen en Hands up kwam op een ruime voorsprong te staan. De eerste set eindigde Weert op achttien punten, de tweede set op zeventien punten en de derde set eindigde Weert op vijftien punten. Deze sets werden dus allemaal ruim en vrij makkelijk gewonnen.

De weerstand van Weert leek na deze drie sets gebroken. In het begin van de vierde set pakte Hands up gelijk een voorsprong van vier punten(2-6). Op dat moment kreeg Thomas van de Maas te maken met een flinke krampaanval. Tijdens een time-out bleek dat de kramp niet snel verholpen zou zijn. Omdat we nog wissels hadden, mocht er ook geen tijd voor de blessurebehandeling worden uitgetrokken. Helaas was er ook geen tijd om Edwin in te laten vliegen.

Richard besloot daardoor om Stan in te brengen en om 2-4 te gaan spelen, met de pass op het midden. Dit betekende dat onze middens maar moesten proberen om te gaan set-uppen. In de praktijk kwam het op het volgende neer: bal omhoog passen, Nick en Tebbes moesten de bal hoog setuppen naar de buitenkanten, waardoor Max, Roel, Stan en Jasper de kans kregen om de bal hard binnen te slaan.

De laatste keer dat de meeste spelers op deze manier hebben gespeeld was in Jongens C. Maar blijkbaar doen wij normaal gesproken veel te moeilijk over volleybal, deze tactiek bleek namelijk ook te werken. Met de wil om te winnen en wat bluf bleek Weert niet bij machte om Heren 1 te volgen. (15-25) De wedstrijd werd dan ook zeer overtuigend gewonnen met 4-0. Het was mooi om te zien dat Heren 1 met name in de laatste set liet blijken dat ze erg graag wilden winnen. Blijkbaar gold ook hier: Waar een wil is, is een weg.

Ik denk dat dit een mooi standpunt is in deze tijden. Ik denk en verwacht dat als iedereen laat zien wat we willen het uiteindelijk allemaal goed gaat komen. Of je nu op tijd bij een sporthal wil komen, een laatste set wil winnen of in een mooiere en vooral in een veiligere wereld wil leven, laat zien en blijken wat je echt wil bereiken!

Volgende Wedstrijd: Hands up- Jokers, 28 november om 18:00 in de Run.

Reacties (4)

 • Prince

  http://mountainoffireaustria.org/author/fabceagi75/ Doctors say that most of us overlook the pain or take some pain killers to get momentary relief. But such recurrence of leg pain turn out to be ignored as if perhaps youre due to a fundamental vascular problem. The vascular disease is caused due to blockage of artery to the thigh. It is caused by deposition of fat within the arterial wall. This reduces blood supply to your leg and causes pain and other problems, he says.

  0 Like Short URL:
 • Claudia

  http://udemycoupondiscounts.com/author/gaiga/ Yep toothpaste can deemed neat tool for non-conventional means as well as great breath freshener. But additionally lets bear in mind that some brand will often whiten your teeth, bleaching teeth. This is awesome, its sort of a 3 in a single package. Acquire clean teeth, fresh breath and white teeth. But beware some brands do act as advertized. Actually Ive yet to find a good one that keeps your teeth real white searching.

  0 Like Short URL:
 • Missy

  Krwawienie z odbytu - przyczyny i przeciwdziałanie http://tluszcz-stop.pl

  0 Like Short URL:
 • Stephanie

  Vigrax opinie starszego mężczyzny https://inwestycje.kalisz.pl/viewtopic.php?t=3429

  0 Like Short URL:
Jouw reactie

Laatste reacties

Bill
Szampon Grey Away opinie po pełnym rozczarowaniu http://aparat-sluchowy.net.pl/rodzaje-badan-sluchu-lista//
Mike
Namierzanie telefonu komórkowego przez internet. Poradnik Z czego wynika ból mięśni barku? – Zdrowe mięśnie
Guillaume
Aparaty słuchowe - jak dobrać odpowiednie dla nas? https://lapapomapie.nazwa.pl/grupy/lapa-czyli-recznie-robione-zaproszenia/
Allan
Leki na krążenie - jak wybrać najlepsze? http://stawy-leczenie.net.pl/jak-wyleczyc-bol-stawow/
Alexandra
Nie wrzucaj pieniędzy w błoto. Aparat korekcyjny na halluksy - opinie po rozczarowaniu https://94.23.90.4/blog/istrefa/15636/