14-11-2015
Donki Sjot H3 - Hands Up H2
set 1 23 - 25 0 - 4
set 2 18 - 25
set 3 23 - 25
set 4 21 - 25

Na vorige week een redelijk wisselvallige wedstrijd te hebben gespeeld mochten we afgelopen vrijdagavond afreizen naar Den Dungen.

Deze wedstrijd zijn we wederom met een iets afwijkende opstelling begonnen waardoor de eerste set ietwat stroef begon, maar al vlug werd het niveau weer gehaald waardoor we de set nog binnen hebben kunnen slepen. Deze set eindigde dat ook met een spannende 25-23 voor de heren van Hands-up.

Na een krappe overwinning in de eerste set begonnen we de 2e set met de motivatie het deze keer niet zo spannend te maken en er meteen vol voor te gaan. Dit is aardig gelukt aangezien we deze set met 25-18 op onze naam hebben mogen schrijven.

In de 3e set was te merken dat het enthousiasme op sommige momenten niet helemaal optimaal was, en doordat de mannen uit Den Dungen er extra op gebrand waren deze set te winnen werd het ons in deze set nog best lastig gemaakt. Uiteindelijk hebben we dit toch nog om weten te zetten en hebben we ook deze set afgesloten met een 25-23 overwinning.

In de 4e set werd het duidelijk dat de tegenstander nog lang niet uitgeblust was en moesten we er dus vol tegenaan om deze set nog te winnen. Uiteindelijk is dit toch gelukt en werd ook deze set afgesloten met een mooie 25-21.

Met een mooie 4-0 overwinning op zak hebben de mannen komend weekend een weekend rust. Over 2 weken spelen we om 16:00u thuis tegen Ledub H2