12-12-2015
Hands Up H1 - Limac H1
set 1 26 - 24 1 - 3
set 2 19 - 25
set 3 12 - 25
set 4 17 - 25

Afgelopen zaterdag stonden de mannen tegenover Limac uit Linne. Voorafgaand aan de wedstrijd had Heren 1 veel vertrouwen in een goede afloop. De wedstrijden daarvoor waren allemaal overtuigend gewonnen. De afwezige van de dag was Richard. Hij had namelijk een papadag met zijn kinderen. Hij had een fantastische middag bij K3 of is het nu even K6? De enige in ons team die het antwoord weet is waarschijnlijk Patrick. Hij heeft immers de hele serie K3 zoekt K3 vrijwillig gevolgd. Uiteindelijk had Richard geen dure kaartjes hoeven te kopen om huppelende volwassenen te zien, dit kon namelijk ook in de Run.

In de eerste set kon Heren 1 nog weerstand bieden aan Limac, passend kwamen de mannen al snel onder druk te staan. Hierdoor kon Thomas van de Maas niet zijn eigen spelletje spelen. Ook de aanval liep verre van gesmeerd. De mannen wisten ternauwernood toch de eerste set te pakken met 26-24. In de overige drie sets waren de jongens uit Linne de bovenliggende partij. Met veel servicedruk en snelle ballen naar de buitenkant verraste Limac steeds de thuis spelende partij. Hands up kon maar weinig weerstand bieden. Er was te weinig aandacht, beleving en concentratie binnen Heren 1 om Limac maar enig moment echt in gevaar te brengen. De laatste drie sets gingen dan ook meer dan terecht naar een goed spelend Limac. (19-25) (12-25) (17-25)

De goede reeks van Heren 1 is dus eindelijk gestopt. De mannen hadden voor deze wedstrijd maar liefst zeven keer op rij gewonnen, de laatste vier wedstrijden eindigde steeds met 4-0 voor de jongens uit Berlicum. We gaan uiteraard proberen om weer een goede reeks wedstrijden neer te zetten in de competitie.

De eerstvolgende wedstrijd is aankomend weekend in Stramproy, we spelen dan om 19:00 in de Grenslibel.