Beste Hands-Uppers,

De competitie gaat weer bijna van start, en daarom zijn alle teams al weer begonnen met de voorbereidingen. Om alle thuiswedstrijden goed te laten verlopen, heeft de Wedstrijdzaken & Arbitrage Commissie een verdeling gemaakt van de teamtaken. Deze indeling vind je in de bijlage van deze mail. Schrijf de dagen goed in je agenda en zorg dat je op tijd aanwezig bent. Indien je niet kan, zorg dan zelf voor vervanging en laat dit weten aan Sanne Schouten.

Omdat we dit seizoen gaan werken met het digitaal wedstrijdformulier (DWF), gaan er een aantal dingen veranderen. Hands-Up gaat nog niet over op het live bijhouden van de stand, maar we gaan de resultaten achteraf in voeren via dwf.volleybal.nl.

Voor de senioren teams tot en met eerste klasse en jeugdteams betekend dit dat we niet meer gaan werken met het normale wedstrijdformulier, maar dat alleen de eindstanden en rugnummers van de veldspelers genoteerd worden op papier. Het vernieuwde wedstrijdformulier voor deze teams is te vinden in de bijlage van de email die je hebt gehad . Voor Heren 1, Heren 2 en Dames 1 moet alleen het 'simpele formulier' nog worden bijgehouden.

Na afloop van de wedstrijd is de aanvoerder verantwoordelijk dat de juiste stand wordt ingevuld op dwf.volleybal.nl. Om dit goed te laten verlopen willen wij vragen of alle aanvoerders contact willen opnemen met Marloes en/of Sanne Schouten. Voor de jeugdteams raden we aan dat de coaches ook op de hoogte zijn van het vernieuwde systeem.


Met vriendelijke groeten,


Wedstrijdzaken & Arbitrage

Reacties (1)

  • Dan

    http://aeaconsultoria.com.br/author/wanza31/ For total public, makes use of can do the same activity. They can make you are happier with all your appearance, a person will realise that you are more willing to smile for your camera. In your personal life, people will merely know that you simply have a tasteful smile with brilliantly white teeth. In fact, you can come up the amount of whiteness may desire for your veneers. These find may can have some control over how white your teeth will challenege show up.

    0 Like Short URL:
Jouw reactie

Laatste reacties

Bill
Szampon Grey Away opinie po pełnym rozczarowaniu http://aparat-sluchowy.net.pl/rodzaje-badan-sluchu-lista//
Mike
Namierzanie telefonu komórkowego przez internet. Poradnik Z czego wynika ból mięśni barku? – Zdrowe mięśnie
Guillaume
Aparaty słuchowe - jak dobrać odpowiednie dla nas? https://lapapomapie.nazwa.pl/grupy/lapa-czyli-recznie-robione-zaproszenia/
Allan
Leki na krążenie - jak wybrać najlepsze? http://stawy-leczenie.net.pl/jak-wyleczyc-bol-stawow/
Alexandra
Nie wrzucaj pieniędzy w błoto. Aparat korekcyjny na halluksy - opinie po rozczarowaniu https://94.23.90.4/blog/istrefa/15636/