Afgelopen zaterdag was Sporthal de Run weer het baken in de nacht voor de speelsters en spelers van Hands-Up. Nadat de allerjongsten zich vermaakt hebben met de volleybalspeeltuin, wisten de beide meisjes C-teams met de winst aan de haal te gaan. Meisjes C2 zelfs voor de tweede maal op rij met een klinkende 4-0, Meisjes C1 wist zich te revancheren voor de nederlaag van vorige week en mag trots zijn op de 3-1 overwinning.

Aan de dameskant wist alleen Dames 3 een overwinning te boeken, tegenstander Were-Di ging zonder punten terug naar Gemert. Dames 4, 2 en 1 wisten allemaal één set te pakken van hun tegenstanders, waarmee zij zichzelf tekort hebben gedaan.

Ook Heren 2 verloor met 3-1 van Nuvoc uit Veldhoven, waar een apotheose in vijf sets meer dan verdiend zou zijn geweest. Heren 3 zorgde wel voor deze spannende wedstrijdontknoping door de beslissende set naar zich toe te trekken. Om 18.00 uur was het genieten voor de toeschouwers in de Run. Heren 1 werd in de eerste set volledig overpowered door Fusion Rotterdam, met oud-eredivisie spelers in de gelederen. Maar na wat tactische omzettingen en verbaal geweld onder het net door, gingen de daaropvolgende drie sets naar de mannen uit Berlicum

 

Hands Up DS 4      1-3      Gepidae DS 1          
Hands Up MC 2 4-0 Spirit MC 3
Hands Up MC 1 3-1 Ovoco MC 1
Hands Up DS 3 4-0 Were-Di DS 3
Hands Up HS 3 3-2 AVOC-HVC-VCM HS3
Hands Up DS 2 1-3 Sliedrecht Sport DS 6
Hands Up DS 1 1-3 VCN DS 1
Hands Up HS 2 1-3 Nuvoc HS 1
Hands Up HS 1 3-1 Fusion HS 1