Waar dinsdag Dames 4 met 4-0 wist te winnen van Bladel Dames 2, pakte donderdag Dames 2 vier punten in een spannende wedstrijd van Peter Peters/ TSR Dames 1. Beide teams zette de toon voor de andere teams van Hands-Up.

Meisjes C2 pakte hun derde overwinning op rij, zónder setverlies. Dat deden zij tegen Ovoco Meisjes C2, die geen kans hadden tegen het goede spel. Meisjes C1 speelde ook in Oss en had daar weinig moeite met het C1-team, alleen in de tweede set moesten zij hun meerdere erkennen in de meiden uit Oss.

Dames 3 speelde een ware thriller in Middelbeers, waar zij met 2-3 wisten te winnen van hun opponent. Een 1-3 overwinning was meer verdiend geweest, gekeken naar het spel in set twee (09-25) en de voorsprong in set 3 (24-17), die zij toch niet wisten te verzilveren. Toch stapten de Balkumse dames als overwinnaar van het veld, tot groot genoegen van het team en hun coach.

In Beers speelde zich een soortgelijke thriller af bij de plaatselijke Heren 1 tegen Hands-Up Heren 1. Deze viersetter werd gewonnen door de bezoekers en duurde ruim tweeënhalf uur. De wedstrijden werd meerdere malen stilgelegd voor gele en rode kaarten, opstellingsfouten, blessures en aflatende arbitrage. Nadat de winst binnengesleept was door heldhaftig spel en veel inzet, kenmerkte de vierde set zich vooral door slordig spel van de mannen uit Berlicum. Niet door iedereen werd ‘het koppie’ erbij gehouden, waardoor niet de volle punten werden meegenomen uit Sporthal De Kloosterhof.

Voor Heren 1 speelde Dames 1 in dezelfde sporthal, maar voor hen pakte de reis naar Beers minder goed uit. Dames 1, zonder Inge Kappen maar met Joske Veldhoen-Lucassen in de gelederen, kon alleen in de vierde set een vuist maken. Deze set wisten de vrouwen in het zwart/geel te pakken, mede door het spel van Lisanne Schouten en Diede van den Broek. Dames 1 heeft een aantal zware tegenstanders gehad, aankomend weekend wacht de volgende: VC Velden Dames 1. Voor én na Dames 1 worden er volgende week nog vele andere mooie wedstrijden gespeeld in Sporthal de Run, te Berlicum.


Ovoco MC 2 0-4 Hands Up MC 2
Ovoco MC 1 1-3 Hands Up MC 1
ODI DS 2 2-3 Hands Up DS 3
Were-Di HS 2   Hands Up HS 3
VC Volt DS 1 3-1 Hands Up DS 1
VC Volt HS 1 1-3 Hands Up HS 1
Peter Peters/TSR DS 1 1-3 Hands Up DS 2
Hands Up DS 4 4-0 Bladel DS 2