Hands Up zet reeks voort

De meeste teams van Hands-Up hebben tijdens het tweede thuisweekend hun lijn voortgezet, negatief dan wel positief.

Meisjes C2 moest hun eerste set afstaan van dit seizoen, maar verstevigde de koppositie in de competitie door de 3-1 winst.

Dames 4 had ogenschijnlijk weinig moeite in de ‘thuishal’ van HLB/ Van Daal, het werd 4-0 voor de Berlicumse strijders. Dames 3 pakte hun derde overwinning op rij, door VC Verrekijker alleen in de eerste set de overwinning te gunnen. Daarna wisten zij, met wisselend spel, de daaropvolgende drie sets binnen te slepen. Dames 2 speelde een goede wedstrijd, pakte de volle vijf punten en kan weer aansluiting vinden met de top 3. Dames 1 beloonde zichzelf te weinig door één set te pakken tegen titelkandidaat VC Velden 1, maar het vertoonde spel biedt perspectief voor de toekomst. Met het doorzetten van dit spel, zijn er voldoende mogelijkheden om van die vervelende laatste plaats af te komen.

Bij de Heren, wist Heren 3 geen vuist te maken tegen VC Volt, alle punten gingen mee met de opponent van Hands-Up. Ook Heren 2 lukt het niet om een enkele set te pakken, tegen het veel sterkere Tupos Heren 1. Dit maakt dat ‘het tweede’ zich op de voorlaatste plek op de ranglijst bevindt. Heren 1 blijft ongeslagen in de tweede divisie, nadat zij alleen in de eerste set hun meerdere moesten erkennen in Kraftwell Symmachia Roosendaal. Het vaandelteam heeft een zwaar schema goed afgesloten en na de herfstvakantie wacht de koploper, EMD-Tooling in Reuver.

De teams hebben een weekje rust en zullen daarna het programma weer hervatten met uit-wedstrijden.

HLB Van Daal/DS DS 6      0-4      Hands Up DS 4
Hands Up MC 2 3-1 VC Blox MC 1
Hands Up MC 1  4-0 VC Unitas MC 1
Hands Up HS 3 0-4 VC Volt HS 8
Hands Up DS 3 3-1 VC Verrekijker DS 1
Hands Up DS 2  4-0 AVVA DS 1
Hands Up HS 2  0-4 Tupos HS 1
Hands Up DS 1  1-3 VC Velden DS 1
Hands Up HS 1  3-1 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 1