Beste leden,

Onze clubs gratis sponsoren?? Het kan nu!!

Vanaf 15 november tot en met 30 november start de Rabobank Clubkas Campagne. Deze actie heette tot en met vorig jaar nog Hart voor Elkaar en heeft als doel om het lokale verenigingsleven te stimuleren.

De leden van Rabobank Hart van De Meierij (kernen Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode) kunnen via stemmen bepalen hoe hoog de donatie voor de deelnemende verenigingen uitvalt.

Let op!! Alleen leden van de betreffende Rabobankkantoren kunnen stemmen, echter als klant ben je niet automatisch lid dus zorg ervoor dat je per post een stemcode ontvangt (en profiteer ook van de ledenaanbiedingen)!

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne:

  • Ieder lid, zowel zakelijk als particulier, van Rabobank Hart van De Meierij mag zijn/haar stem(men) uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen.
  • Alle leden van Rabobank Hart van De Meierij worden uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt per post een stemcode, waarmee vijf stemmen ter beschikking komen die uitsluitend via internet uitgebracht mogen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging/stichting uitbrengen.
Aangezien jullie maar 2 stemmen per vereniging mogen uitbrengen willen we jullie vragen om op

V.C. Hands-Up en BV Springfield te stemmen!

Vraag dan ook z.s.m. je lidmaatschap aan zodat je bij de start van de campagne je stemcode thuis hebt liggen en deze kan gebruiken om op V.C. Hands-Up en BV Springfield te stemmen.

Wij hopen op jullie support en een mooie opbrengst voor onze clubs.

Bij vragen kunt u contact opnemen met  en/of 

Met een sportieve groet,

V.C. Hands-Up & Basketbalvereniging Springfield