Slechts 1 set winnen was voldoende om tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen het kampioenschap te pakken. Met veel publiek zijn de meiden afgereisd naar Aalst, waar zij met 3-1 het dik verdiende kampioenschap wisten binnen te halen.


De meiden van Hands-Up hebben de hele competitie aan kop gestaan en de wedstrijden tegen hun grootste concurrent Sliedrecht Sport allebei gewonnen. Mede hierdoor hadden ze vandaag maar 1 opdracht, 1 set winnen was genoeg voor het kampioenschap. Uiteraard waren de meiden aan hun stand verplicht om de wedstrijd tegen Podarwic uit Aalst winnend af te sluiten.


Coach Luc Loonen zag zijn meiden in de 1e set door een aantal goede servicebeurten steeds verder weglopen bij hun tegenstander en na 20 minuten was de 1e set binnen (19-25) en daarmee dus ook het kampioenschap. De meiden waren uiteraard zeer uitgelaten en kregen een verdiend applaus van het meegereisde publiek. De 2e set verliep nagenoeg gelijk aan de 1e set en werd zonder veel problemen met 21-25 gewonnen. Coach Luc wisselde vrolijk door, zodat alle speelsters aan de bak kwamen. Op het einde van de 2e set werd het nog even spannend, maar met een paar slimme ballen, werd de 3e set met 25-27 gewonnen en daarmee was de overwinning een feit. De 4e set werd door Podarwic gewonnen met 25-20, maar dat maakte de meiden helemaal niets uit, ZIJ zijn kampioen.


De meiden kregen een zeer mooi kampioenschapsshirt uitgereikt. Met z’n allen gingen ze terug naar Berlicum waar ze in hun eigen sporthal De Run warm werden onthaald door hun trainingsmaatjes van meiden B, die een week eerder het kampioenschap veilig stelde. Met “We are the Champions” en veel taart werd het voor de meiden een onvergetelijke dag die ze nog zal bijblijven.

Reacties

  • Geen reacties gevonden
Jouw reactie

Laatste reacties

Heren 2
HLB van daal heren 3 heeft gevraagd de wedstrijd van a.s. zaterdag te verzetten. De wedstrijd is verplaatst naar donderdagavond 17 maart.
Hanne
Hahahaha Jasper! Ik moet gewoon nog steeds (of alweer) lachen om jouw Bambi taferelen
Bram
Ik ga mijn best doen om te komen kijken maar ben stiekem ook wel een beetje voor die gasten in het nu nog blauw/wit/oranje.
Gerard Verheij
Particolare/DS Heren 1 speelt tegen DIO/Bedum, dat ligt ten noorden van Groningen! We maken er zeker een feestje van, we hebben weer veel nieuwe trucs opgepikt tijdens het EK Dames en met de Topdivisi...
Lieke
Sluit ik me volledig bij aan, de sfeer in De Run was geweldig zaterdag en heeft er zeker voor gezorgd dat de meeste overwinningen in Berlicum zijn gebleven!