Hands Up is een bloeiende en springlevende vereniging. Dat willen we graag zo houden en dit betekent ‘werk aan de winkel’.

Activiteiten als een Mix- en pannenkoekentoernooi, de Vlaaienaktie, Balkum Beach en het Jeugdkamp zijn niet alleen heel leuk... ze kosten ook veel werk. Deze evenementen kunnen alleen bestaan dankzij de medewerking van vele actieve Hands Uppers.

Vergeet daarnaast ook de gangbare volleybalactiviteiten niet. Velden moeten worden opgebouwd en afgebroken en naast de 2 spelende teams hebben we ook tellers, vlaggers en scheidsrechters nodig om een wedstrijd te kunnen laten doorgaan. Ook de diverse commissies moeten worden bemand om alles vlot en soepel te laten verlopen.

Hands Up in balans betekent ook dat je, wanneer je iets doet voor de vereniging, iets terug mag verwachten.

Wil ook jij je inzetten voor Hands Up? Meld je dan aan bij onze secretaris via


Huidige vacatures binnen Hands Up


Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de vereniging. Neem voor meer informatie over deze bestuursfunctie contact op met de penningmeester via

Technische commissie

Neem voor meer informatie over deze positie contact op met de technische commissie via .

Sponsorcommissie

Neem voor meer informatie over deze positie contact op met de sponsorcommissie via .

PR-commissie

Neem voor meer informatie over deze positie contact op met de PR-commissie via .

Balkum Beach-commissie

PR & Design: Zie de vacature voor deze positie.

Ereleden

Sommige vrijwilligers hebben zwart-geel bloed door hun aderen stromen, en zijn onvermoeibaar in het werk wat ze verzetten om onze volleybalvereniging draaiende te houden. Deze supermannen en -vrouwen hebben een speciaal plekje in het hart van de club en worden geëerd met het erelidmaatschap van volleybalvereniging Hands Up. Het selecte gezelschap van onze ereleden staat hieronder vermeld. Onze dank is onuitspreekbaar en eeuwigdurend!

Jaap Bimmel
Alex Blaas
Frans Heerkens
Willem van Osch †
Adriëtte Vink †
Ton Hanegraaf(1997)
Ton Kuijpers(1998)
Ton Cales(1998)
Bart Manschot(2002)
Rien Snijders(2012)
Herm Wijgergangs(2012)